Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 45,82 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 7,63 g |
| Sůl | 19,37 g |
| Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 41 minutami
Domácí chleba
Samjda před 56 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (35)
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Býčí žlázy jsem jedla jako malá holka. Maminka je připravovala na cibulce s vínem, nebo smažila v těstíčku.
Zarazil mě Elizin názor, že je to přežitek z dob, kde lidé z hladu "sežrali" všechno... V tomhle s ní nemůžu souhlasit.
Býčí žlázy mají velmi jemné maso, a je-li správně upravené, stává se opravdovou DELIKTESOU. Býčí žlázy nejsou v pravém slova smyslu vnitřnostmi. Jsou to DROBY a na rozdíl od ledvin nebo jater se v nich NEHROMADÍ ŽÁDNÉ ODPADNÍ LÁTKY.
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-d..." target = "_blank">www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Jani, za receptík posílám +10.